![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Rakstu atskaiti par Chobitiem savai maajas lapai, un tamdeelj ideja pielikt klaat domas ko par sho animi domaa latvijas anime cieniitaaji.
Ljoti gribeetu dzirdeet juusu domas. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 18 2005, 22:07) QUOTE(+Chibi+ @ Jan 18 2005, 20:20) Pēc pasenās diskusijas par "īstiem otaku" sāku lādēt arī Chobits, jo - kas es par otaku, ja neesmu redzējusi Chobits, ne? Heh. Tikai nevajag, ja! ![]() P.S. Shajaa jautaajumaa es nonaacu pie secinaajuma, ka tas, ka jaabuut redzeejusham kaut ko taadu, ir liidziiga veida stereotips kaa tas, ka litereatuuras miiljotaajam jaabuut lasiijusham kaut ko no klasikas. Protams, saliidzinaashanai nav slikti, ka zini populaaraas lietas, tomeer, ja tev taas piekaast, tu staavi augstaak par mani... Es vareetu izveersties plashi par sho teemu, bet esmu pievienojies vienpersoniskai organizaacijai "Stopedgsspamming!". Lai kaa jaaapbeedina tie citi, kas grib pievienoties, nevar un . Hei, tā bija ļoti veselīga diskusija, kas man daudz ko deva! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:48 |