![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
grupa pilnigi dazadu cilveku, naves bridi, tiek neizprotama veida sintezeti/ teleporteti uz kadu izoletu realitati. celonis tam ir kadas nezinamas izcelsmes melns lodveida objekts.
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mjaa, te nu ir piemeers, kaa var pilniigi norakt labu koncepciju. Cik intregjeets jutos skatoties pirmo seeriju tik viilies otraas viduu. Dialogi un monologi tik pliekani, ka raudaat gribas. Abu centraalo varonju paardomas un moraalaa staaja ir vispaar kaut kas praatam neaptverams, par puspliko meitieti nemaz nerunaajot (kaada velna peec vinja vispaar tur atrodas?). negribaas nospoilot dazjiem , kas nav redzeejusji, taapee tie taalaak lai nelasa.
mani pilniigi sasjaava tas, ka jau pirmajaas divaas seerijaas no visa ljauzju bara paliek vien cetri,nu vareeja njemt kaut vai klasisko horror muuvju sizjeta gaitu death few minutes, than again death, nevis one big hack & slash paaris minuutees un paldies ka juus taadi bijaat jakudza, neapmierinaatais cigaresju zellis, skolmeistars un kas tur veel. Tad kaada jeega bija ar vinjiem vispaar iepaziistinaat. Runaajot par brigaades pretiniekiem, te raadaas anime veidotaajiem izteeles pietruucis Halka, Fredija Kriigera, Frankensteina un Cjipoliino apkopojums vienaa. Nezinu vai man maz ir veeleesjanaas gaidiit turpmaakaas seerijas, ja nu vieniigi interes peec, vai ir iespeejams veel taalaak sabojaat labo ideju. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:45 |