![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Kaadas tautai atsauksmes par Samurai Champloo? Diemzheel pagaidaam esmu redzeejis pirmo epizodi, bet (nezkatoties uz to ka dazhs labs jamo smagi apcelj) izskataas diezgan daudzsoloshi...
-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Outlawz @ Jan 29 2005, 20:02) QUOTE(ShinChan @ Jan 29 2005, 15:25) Mjā, gaidīju kādu pārsteigumu, jaunradi... tā arī nesagaidīju, laikam par daudz bija cerēts. Aizvien vairāk saaku domāt, ka "čamplis" beigsies ar sasteigtām beigām, jo līdz pat šim brīdim seriālam sižets ir bijis tik at caurs kā pretodu tīkls. ja tu domā, ka es tagad sākšu to aizstāvēt tu maldies ![]() Ko aizstāvēt? Ja "čampli", tad to nevajag darīt, jo šis man joprojām gana mīļš un vienmēr gaidīts, vienkārši gribējās jaunu sezonu sākot dabūt kādu "odziņu". Nu nekas, gaidīsim pārējās sērijas, rezumēt varēs tikai pēc 26. sērijas -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:16 |