![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE Sveicināti! Es gribeetu Jums piedaavaat dazhaadus sadarbiibas veidus ar Latvijas lielaakajiem speelju portaaliem NetGames (latv. val.) un BaltGames (kr. val.). Mees varam piedaavaat Jums hostingu muusu portaalos t.i. tiesiibas uz portaalu par Juusu intereseejoshaam teemaam, izveidot sadaljas, ievietot jaunumus un veidot bilzhu galerijas utt. Muusu portaalus ik dienas apmeklee tuukstoshiem unikaalo lietotaaju un gan mums buutu interesanti vinjiem pasniegt jaunumus no anime un netradicionaalaam speeleem, gan Jums, jo pieaugs to cilveeku skaits, kas ieintereseesies par Juus interesejoshaam teemaam. Shis ir sadarbiibas piedaavaajums, kas nav pamatots ne ar kaadu materiaalo ieintereseetiibu, vienkaarshi, kaa sadarbiiba starp portaaliem, kas ir abpuseeji izdeviiga. Tātad rezumeejums: mees piedaavaajam Jums muusu portaalaa izvietot otaku sadaljas ar Juus intereseejoshaam lietaam, ja veelaties, arii sadaljas muusu forumaa. Mees garanteejam Jums pilniigu riiciibas briiviibu ar muusu portaala un foruma sadaljaam, nekaadas cenzuuras, iznjemot to, kas paarkaapj Latvijas likumdoshanu. Naakotnee ir iespeeja izveidot Juus intereseejoshus daudzlietotaaju speelju serverus un protams, jebkura sapraatiiga sadarbiiba. Paldies, ka izlasiijaat! jacky Lūk tādu pm es saņēmu, un dalos ar jums informācija. Nu kā ir, sadarbosimies? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nē nu ok ja kāds to grib uzņemties rakstat tu rakstus par anime h-gamēm utt pretenziju takš nav bet es domāju ar otaku.lv tur būs tikai tāds sakars , ka autors ir ša foruma biedrs un viss
![]() Yume es biju tieši domājis par anime aprakstiem tiešām taādu dziļu kodolīgu recenziju te nav neviens uzrakstījis nu vismaz es nu točna nē saku vienīgais man patīk ka to Zenofex dara piemēram man ļoti patika šī http://anime.bug.lv/content/view/40/27/ . Vispā tiešām nebūtu slikti ka Roze uzmeikotu pamatlapu ![]() Un svarigi ka tieši šet būtu apskati par tiešām izgājušām visu atzītām animēm ar ko cilvēki varētu saakt iepazīšanos ar anime pasauli. Protams akal ir aktuāls jautājums ir par autoriem, jo nu negribētus tādus prastus rakstus laist cauri varētu piemēram tā ka admini izlasa savu kāda cita admina, vai parasta usera rakstu viņu kau kā moš palabo papildina un tad tikai tad viņu iemauc tajā pamatlapā nu nezinu vispār es varbūt te tukši fantazēju bet nu gribētos kau ko ar kvalitatīvu saturu labām bildēm likt iekšā pamatlapā. Nu es tā te pafantazēju, un vispā man arī šeit ļoti patīk un, ja godīgi vlom man kau kāda spēļu portālā rakstīt rakstus, savas domas, iespaidus utt par anime ka es to labāk gribu darīt šeit otaku.lv vai arī irca. Sory par paargarotekstu, dažreiz juceklīgo txt. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:43 |