![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tātad - gribu savākt mazliet statistikas par otaku.lv interneta paradumiem.
Būtu labi, ka jūs iemestu arī infu, cik maksājat mēnesī un kādu ātrumu (LV un ārzemju) jums par to nodrošina. Sākšu ar sevi: Kabeļinternets no LivasNET, 15Ls/mēn, 1536kbps down/768 kbps up, ātrums tiek garantēts pa LV, ārzemes - cik sanāk. Pēdējā laikā, kopš LivasNET izmanto Latvenergo trubas caur Somiju - ļoti labi. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Inets: Telia kabeljteleviizijas modeems 128/64 Ls9.95/meenesis. Dinamiska IP. Daargi jau ir, bet alternatiivas iipashi nemana. Ljoti stabils piesleegums, tas gan jaatziist. Visu laiku iet uz maximaalo noslodzi. Ar aarzemeem nekaadu probleemu. Vienbriid bija nobrucis, bet tas 5 meeneshu laikaa pirmaa reize un tik uz pusstundu, pie kam latvijas nets gaaja. Man peec tam veel zvaniija un atvainojaas.
Ja kaads zina kur var labaaku (lasiit aatraaku, leetaaku) netu Riigas centra rajonaa dabuut, luudzu PM man. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |