![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tātad - gribu savākt mazliet statistikas par otaku.lv interneta paradumiem.
Būtu labi, ka jūs iemestu arī infu, cik maksājat mēnesī un kādu ātrumu (LV un ārzemju) jums par to nodrošina. Sākšu ar sevi: Kabeļinternets no LivasNET, 15Ls/mēn, 1536kbps down/768 kbps up, ātrums tiek garantēts pa LV, ārzemes - cik sanāk. Pēdējā laikā, kopš LivasNET izmanto Latvenergo trubas caur Somiju - ļoti labi. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu sorre... te zviedri kaada huba mainchataa lieliijaas ar 10M/10M piesleegumu pa 30 eiro. Man pa 30 eiro labi ja 512/256 sanaak. Man 10Ls nav daargi. Vienk 128/64 pa 10 Ls tas IR daargi. Ja buutu reaali labaax nets, buutu ar mieru maxaat arii vairaak.
Un Telia IR labaaka par mDSL (leetaaka un stabilaaka), pa 17 latiem var dabuut 256/128, kas jau sit pushu mDSL, bet te nav taa sauktaa "open garden". -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:42 |