![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tātad - gribu savākt mazliet statistikas par otaku.lv interneta paradumiem.
Būtu labi, ka jūs iemestu arī infu, cik maksājat mēnesī un kādu ātrumu (LV un ārzemju) jums par to nodrošina. Sākšu ar sevi: Kabeļinternets no LivasNET, 15Ls/mēn, 1536kbps down/768 kbps up, ātrums tiek garantēts pa LV, ārzemes - cik sanāk. Pēdējā laikā, kopš LivasNET izmanto Latvenergo trubas caur Somiju - ļoti labi. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
MiTS LV - Pastāvīgais pieslēgums - Ethernet
11.80 Mēnesī Ātrums - nezinu cik man ir garantētais, bet Latvija - ap 32Mbit, ārzemes - līdz 4Mbit Vieniigi man liekas biski vinji pielieto portu shapingu, jo no weba man parasti naak aatri, a no p2p - lēni... Nu bet kopumaa nesuudzos. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(zenofex @ Feb 7 2005, 13:29) MiTS LV - Pastāvīgais pieslēgums - Ethernet 11.80 Mēnesī Ātrums - nezinu cik man ir garantētais, bet Latvija - ap 32Mbit, ārzemes - līdz 4Mbit Vieniigi man liekas biski vinji pielieto portu shapingu, jo no weba man parasti naak aatri, a no p2p - lēni... Nu bet kopumaa nesuudzos. Arii tur seeezhu. Vismaz agraak vinji uz dienu divaam saaka smagi sheipot ja ko daudz vilka no aarzemeem.. dauz - tas bija 3-4 seeerijas paaris stundu laikaa.. Es gan censhos pa taisno nesuukt - a to kaa es WoW speeleeshu, ja saaks sheipot ![]() Bet vispaar esmu pilniigi apmierinaats. Piesleegums ir stabils (gadaas protams biski probleemas, bet reti), vismaz Mezhciemaa. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:27 |