![]() |
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
es te taa iisti nesapratu, vai shii sadalja domaata arii garadarbu(staasti etc )publioceeeshanai..?... vai kaa?....
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es pirms tam teicu, ka saslaveeju ShinChan darbu taapeec, ka biju sliktus darbus pirms tam lasiijis. Un taa kaa tavs darbs ir kaut kur shinii pashaa topikaa, kaa arii visaadi citi darbu autori vareetu apvainoties, es teicu, ka neko no taa neesmu lasiijis. Taatad - nav jaaapvainojas par to, ka es nolieku kaadu no juusu darbiem, jo es vinjus neesmu lasiijis, liidz ar to, es vinjus nenolieku. Skaidri gan neizteicos (es skaidri nemaz nemaaku), bet lasot tev jaajuut, kaa no shii posta spiid saule, un jaasaprot, ka viss ir ok.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:39 |