![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kaads zin vai kautkur veel raada Escaflowne? Reiz pa MTV 2 raadijaa, noskatiijos 2reiz visas seerijas, bet tad vairs neko par Escaflowne neuzinaaju...Nezin kur raada? varbuut kaadas jaunas seerijas ir?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Esmu redzējis tikai mūvi un man tas likās samērā savrups pasākums, kas nekādas lielās iespējas attīstīt sižetu vairs neatstāja, tamdēļ man interesē, cik daudz seriāls ir saistīts ar mūvi?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Feb 17 2005, 20:55) Esmu redzējis tikai mūvi un man tas likās samērā savrups pasākums, kas nekādas lielās iespējas attīstīt sižetu vairs neatstāja, tamdēļ man interesē, cik daudz seriāls ir saistīts ar mūvi? Filma ir seriāla notikumu alternatīva versija. Protams īsāka. Gan filmu, gan seriālu veidoja viena un tā pati komanda. Filmai ir labāka animācija, bet daudzi sižeta pavērsieni un character development palikuši aiz kadra. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:44 |