![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Jolanta @ Feb 18 2005, 10:31) da b.l.j.a. ti d.e.b.i.l. kas tev pret Diablo??? vien no labaakajaam Hack & Slash !!! dirsaa tevi ar slotu !!! un pa logu araaa !!! Stulba spele ![]() QUOTE(S.U.D @ Feb 18 2005, 10:40) Oōo jaa es tevi toc par debiliki saukshu ...... 8 ir labaaks sizets par 9 ( 10 itkaa veel labaaks ) bet ja juus sakat ka nee tad man jautaajums vai juus to maz liidz beigaam izgaajaat ( visaadi sizeta paveersieni) ............ bet 9 ir kaa kaut kaada beernu pasaka........... ![]() ![]() Nevajag besities... ![]() ![]() ![]() Un par to bernu pasaku - ļoti laba pasaka... ![]() tu pats izgaji FF9...?? ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Feb 18 2005, 15:27) ![]() Gmm, ko tad vispaar sheit meklee ? |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Wiper @ Feb 18 2005, 16:28) QUOTE(-Kai- @ Feb 18 2005, 15:27) ![]() Gmm, ko tad vispaar sheit meklee ? Man nava pof uz šito topiku, bet uz to ko raksta FF9 kritiki.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:32 |