![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, pēc tautas pieprasījuma radu topiku, kurā varam runāties par Hagane no Renkinjutsushi aka Fullmetal Alchemist, nebaidoties, ka kādam ko spoilerosim etc.
Tātad - kārtīgu fanu mitināšanās vieta te būs! Heh! ![]() NB: Ceru, ka modiem neks nebūs pretī. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man arī ost ir šārē, bet man ar mDSL lietotājiem galīgi neštimmē..
![]() TĀTAD. Back on topic. Es esmu iesaistījusi FMA interesentu pulciņā vēl vienu upuri. Tagad kopā skatāmies, pa 9ām sēijām vienā reizē. ![]() Esam tikai pie 18, bet - wuuu, rihtīgi jautri. Tur vēl iet tās uber funny episodes, heh heh, kad Eds vēl nenormāli besās par "midget" utt. Un - JĀ - beidzot ir parādījies visu laiku fqascinējošākais varonis - A.L. Armstrong! Hah hah hah, ES MĪLU TOS SPĪGUĻUS!!!!!!!!!!! Har har har. Tātad, jā, tikko mēs ar PC atkla kļūsim draugi, es sākšu likt diskusijas pa sērijām. So gribēos zināt, cik tāli SheWr ticis.... Lai nespoilerotu... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:49 |