![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Baka |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Man personiigi pats saakums likaas interesants, bet nedaudz vaajsh. Tad ap vidu es gaidiiju kaut ko aizraujoshu, un skatiijos vienu seeriju peec otras un nu ir pienaacis briidis, kad esmu redzeejis visas seerijas un ar lielaako nepacietiibu gaidu naakamo, jo peedeejaa seerija bija vienkaarshi kolosaala!!!
-------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 11 2005, 20:49) Mh. :3 Viņiem ir pat viens un tas pats ierunātājs! ![]() Zin, Zin.... Tikai Ishida DAUDZ vairaak izraada savas emocijas. Un vinsh ir friikiigaaks, simt punkt Sasuke izaugs un kljuus taads pats! XD -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:42) QUOTE(Kikyou @ Mar 11 2005, 20:49) Mh. :3 Viņiem ir pat viens un tas pats ierunātājs! ![]() Zin, Zin.... Tikai Ishida DAUDZ vairaak izraada savas emocijas. Un vinsh ir friikiigaaks, simt punkt Sasuke izaugs un kljuus taads pats! XD *paņem cirvi* Laaai tik viņš pamēģina tāds neizaugt.... >_<; (vēlvienu Orochimaru man nevajag) Aaaa starp citu, kāds (bez manis) te mangu lasa? o.o |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:53 |