![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
tautaa ir piens daudz piena davaj taisam pankuuku tusu, buus pankuukas buus dators uz kura skatiities anime...
come on!!!! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Bjee shas es apvainoshos un taisiishu pats savu tussu. un visi riidzinieki varees kjert ablomu ar plashi izplestaam rookaam. (/me veel joprojaam nespeej paardziivot ka aizbraucis uz ventspili)
P.S. Man nupat daleca ka bez manis uz to tusu laikam neviens nebuus.... hmm.... bet taisiishu laikam tik un taa, vismaz nebuus jaastriidas ko skatiisies. -------------------- Because i can!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 21 2005, 15:26) Bjee shas es apvainoshos un taisiishu pats savu tussu. un visi riidzinieki varees kjert ablomu ar plashi izplestaam rookaam. (/me veel joprojaam nespeej paardziivot ka aizbraucis uz ventspili) P.S. Man nupat daleca ka bez manis uz to tusu laikam neviens nebuus.... hmm.... bet taisiishu laikam tik un taa, vismaz nebuus jaastriidas ko skatiisies. he he he... man ar tāda pati skaudība pārņemusi! Ok, ETM tu šodien taisi tusu Ventspilī a es rīt Liepājā! Ta tie rīdzinieki arī varēs pagrauz pirkstus par to ka netiek!!! Nu tu jau ventspilī vari sasaukt Dzoni, kikyou, raggaman (vai nu kā tur bija).. re jau 3 cilvēki ir.. Liepājā pagaidām nevienu neesmu atradis kurš būtu kritis uz anime ![]() Grrrr......!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:08 |