![]() |
![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Man te radaas taads iekeikums, ka forumaa vareetu buut sadala, kuraa pa tiesho no otaku.lv servera vareetu novilt jaunaakaas seerijas (Naruto, Bleach, Beck u.c).
Protams peec dazaam dienaam izdzeest un ielikt jau jauno epu. ![]() |
![]() ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Es jau nedomaaju samest visas iespeejamaas jauniznaakushaas animes, bet dazas galvenaas. Naruto jau nu noteikti vajadzeetu.
---- P.S 1h Naruto specialais (127,128) bija loti iespaidiigs ![]() ![]() ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Westy @ Apr 1 2005, 15:57) Es jau nedomaaju samest visas iespeejamaas jauniznaakushaas animes, bet dazas galvenaas. Naruto jau nu noteikti vajadzeetu. ---- P.S 1h Naruto specialais (127,128) bija loti iespaidiigs ![]() ![]() ![]() Un kursh tad buus tas kas izlems kuras ir taas galvenaas? Es teiktu no paslaik ejoshajaam taas buutu - Mia-HiME, Starship Operators, School Rumble [vai kaads domaa savaadaak? ![]() Un kursh izlems kuru subu likt, es piemeeram, neesu nevienu [DB] Naruto vilcis un nevilkshu kameer buus kaads ne speedsubers kas veel subo. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:43 |