![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tātad - gribu savākt mazliet statistikas par otaku.lv interneta paradumiem.
Būtu labi, ka jūs iemestu arī infu, cik maksājat mēnesī un kādu ātrumu (LV un ārzemju) jums par to nodrošina. Sākšu ar sevi: Kabeļinternets no LivasNET, 15Ls/mēn, 1536kbps down/768 kbps up, ātrums tiek garantēts pa LV, ārzemes - cik sanāk. Pēdējā laikā, kopš LivasNET izmanto Latvenergo trubas caur Somiju - ļoti labi. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
man ir nelaimiigais LIVAS
2 patstaaviigas ip paredzeetais aatrums latvijaa liidz 2mbps aarzemees liidz 60kb/s standarta aatrums LAT - ~100kb/s aarzemees ~50kb/s maksaajam 21ls/m un es jums saku, mits ir labaakais kas latvijaa ir piejams, jo LIVAS ir vienkaarši ******* rupji sakot -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Jā mits ir labākais. Nu vismaz man beidzot atdeva uploadu atpakaļ no 128kB/s uz kādiem 500kB/s (tas priecē, tā kā esmu dāsns cilvēks)
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |