zeme-gaiss |
zeme-gaiss |
asamashii ritori banpaia |
Jul 8 2004, 00:49
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 |
zeme - es, gaiss - jūs..
vai šeit jūs postojat tikai anime, manga,.. hentai tipa zīmējumus? nu itkā laikam, bet es tikai gribu zināt kā pilnīgs jauniņais šeit. varbūt pasakiet kādi kritēriji tiek ievēroti liekot zīmējumus un kautko tādu. es itkā vienalga zinu kādu kritiku saņemšu ieliekot jebkuru no saviem zīmējumiem, bet tomēr. labāk pilnīgi pārliecināties.. aregato jau iepriekš.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
aivvv |
Apr 8 2005, 15:13
|
weirdo Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans |
nu es domaaju ka varu gan pieraadiit kaut vai nnemim tos passus digimonus tur neteikssu ka ierocci vai pat teeli buutu proporciopnaali viens ar otru
taapat arii full metal alchemist tie ierocci ko briizzam vinni tur briizzam rada nu vispaar ir galiigs sviests taccu visiem ir pajaat un visi taapat skataas -------------------- best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Kikyou |
Apr 8 2005, 16:12
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
QUOTE(aivvv @ Apr 8 2005, 14:13) tie ierocci ko briizzam vinni tur briizzam rada nu vispaar ir galiigs sviests taccu visiem ir pajaat un visi taapat skataas Teiksim, kādi? o_o; Man liekās tur nemaz arī tik daudz tie ieroči nebija... A tā vispār man pret asamashii ieročiem nav nekas pretī, par cik vienīgais daudz maz sakarīgais ierocis, ko zinu būtu dakša.... Tik un tā mēģinu pie detaļām nepiesieties. Kamēr iet kopā, viss ok. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:38 |