![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Baka |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Man personiigi pats saakums likaas interesants, bet nedaudz vaajsh. Tad ap vidu es gaidiiju kaut ko aizraujoshu, un skatiijos vienu seeriju peec otras un nu ir pienaacis briidis, kad esmu redzeejis visas seerijas un ar lielaako nepacietiibu gaidu naakamo, jo peedeejaa seerija bija vienkaarshi kolosaala!!!
-------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
Redzu, ka daļu iepriecina jaunais openings (ievads?) un intro dziesma, bet pašam pēc 26 epas noskatīšanās tāda sajūta it kā apkrāpts būtu.Nav vairs Orange Range ar skanošo un labprāt klausāmo Asterisk, sākums ar ievērojami vienkāršāks palicis.Laikam jau lielākā "škrobe", ka neredzēs vairs šito
![]() ![]() laikam jau pie vainas pieradums p.s. vai man vienīgam bij' sajūta,ka Bleach tiek sākts vilkt garumā?Laikam jāsagaida nākošās epas.tad jau manīs -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:52 |