![]() |
![]() |
Stunt |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 7-June 04 ![]() |
Sveiki,
ja kadam jaunietim ir veelme so vasaru - 6 nedeljas pavadit Japaanaa, ir iespeja pieteikties pilna apjoma stipendijai, ko nodrošina Japānas valdība. Jāpiesakās diezgan ātri...sīkāka info www.yfu.lv vai pa telefonu 7212025 |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hmm, ja 16 gadi vajadzīgi nevis pieteikšanās brīdī, bet tad, kad notiek braukšana, jāpiesakās noteikti...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Apr 21 2005, 15:28) Hmm, ja 16 gadi vajadzīgi nevis pieteikšanās brīdī, bet tad, kad notiek braukšana, jāpiesakās noteikti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vaaks, man vienmeer bija licies, ka tu esi students... Japaanju valodu kursos maacies? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:27 |