![]() |
![]() |
Stunt |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 7-June 04 ![]() |
Sveiki,
ja kadam jaunietim ir veelme so vasaru - 6 nedeljas pavadit Japaanaa, ir iespeja pieteikties pilna apjoma stipendijai, ko nodrošina Japānas valdība. Jāpiesakās diezgan ātri...sīkāka info www.yfu.lv vai pa telefonu 7212025 |
![]() ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Atvainojiet, bet es izsteiksos ko es domaju par sito...
Sitas viss ir suu pedejais, uz Japanu var mierigi aizbraukt dzivot gimene, iet skola, dabut jaunus draugus utt. Tur nevajag nekadu sitos 5 nedelas Ta ka es es esmu lasijis pa Japanu un par Latviju, uz Japanu var tikt gandriz jebkurs cilveks un var dzivot tur forsu dzivi, galvenais ir vajadziga ta maksa par celu un dzivosanu taja gimene un viss!!! Tas valsts suds ko visu laiku te cakarejas, taja vispar tikt nav iespejams jo viniem ir parak lielas prasibas, tas gandriz ka 1:100000! Ka es zinu uz Japanu aizbraukt, dzivot, iet skola, pabeigt skolu tas viss ir iespejams katram cilvekam un to var bez kaut kadas Latvijas suda ko visu laiku cakarejas.... Es jus nesaprotu, ir vajadzigi 3000-5000 LS celam uz gadu un var sakt mierigi jaunu dzivi... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:32 |