![]() |
![]() |
Stunt |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 7-June 04 ![]() |
Sveiki,
ja kadam jaunietim ir veelme so vasaru - 6 nedeljas pavadit Japaanaa, ir iespeja pieteikties pilna apjoma stipendijai, ko nodrošina Japānas valdība. Jāpiesakās diezgan ātri...sīkāka info www.yfu.lv vai pa telefonu 7212025 |
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Mitsuki, domāju jebkurš te esošais zin par apmaiņas programmām. Tomēr, ka raksta anti ne visiem ir nauda.
Bet ja esi vidusskolnieks, vieglā neizpruksi, Japānas izglītību Latvijā nepieņem un aizbraucot uz gadu, tas gads tiek zaudēts...Man jau tā ir grūti pierunāt tēvu, kur nu vēl, ja es izlaižu gadu? Labojums: ser, yes, ser...tas ir ..mem, yes mem! Uz priekšdienām iegaumēsim!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Apr 24 2005, 14:19) mhm, ja vien nedomā palikt Japānā arī augstskolā studēt, un dzīvot, un, un.. un tā tālāk :) bet nu, varu Tevis teiktajam tikai piekrist. // maza piebilde - es ar mazo "a" rakstos :] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:23 |