![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
![]() ![]() man noskatoties sho filmu naca atmina manas bezrupigas bernibas dienas... laikam tapec ka tas bija mans 1 anime ko es noskatijos... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(not_alone @ Apr 25 2005, 23:36) smae here. SailorMoon bija mana pirmā anime obsession, hah hah, nu, liekot brālim un vecākiem ierakstīt man sērijas, kad es pati nebiju mājās.. Hah hah, es esmu lepna par to, ka emsu redzējusi visas visas. ^^v Tikai ne to no pirmāš sezonas, kur Minako pārģērbās par SM.. BEt nu labi, heh... ![]() Un Candy, aaaaaaa!!!! es neredzeju pēdējo sēriju!!!!!! ![]() Un pirmā anime, kuru es apzināti lādēju jau kā potenciāls anime fans, bija DN Angel. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:20 |