Kas mangas zīmēšanā grūtākais?, nu.. |
Kas mangas zīmēšanā grūtākais?, nu.. |
baseboalbatboy |
Jan 2 2005, 16:06
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 |
Kas mangas zīmēšanā grūtākais ... (man acis )
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
rebel |
Apr 27 2005, 00:08
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life |
hrumzz,man jaw shkjiet,ka wisgruutaakais ir iespeet wisu to patieshaam uzziimeet,nju,pabejgt..un otrs gruutaaakais - iesaakt
no kjermenja daljaaam - plauxtas (it iipashi diiwajnaas pozaas,kkaaa saliektas waj taa,ka dalju newar redzeet..), peedas,man dazhrejz gruutiibas sagaadaa sejas proporcijas - ka ziimeet saak,itkaa wiss ok,bet peectam saak izskatiities,ka acis neparejzaa wietaa waj deguns par mazu utt. ... aa un weel kas,tas gan nau iipashi sajstiic ar shito - waj ir normaali,ka ziimeejot skrien pie spogulja,laj apstiitos kaa izskataas iisteniibaa,waj arii wajadzeetu wisu maaceet,nju,wismaz meegjinaat ziimeet taapataas,no galwas/atminjas? -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:59 |