![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
![]() ![]() man noskatoties sho filmu naca atmina manas bezrupigas bernibas dienas... laikam tapec ka tas bija mans 1 anime ko es noskatijos... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]() ![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
šis topiks ir ar vienu konkrētu jautajumu. kā tu saki skatīties animi un visu patejo kas ar to saistīts. cik vecs biji utt ka to uztvēra draugi un ta talak
![]() mani animes fana ceļi sakas kads es kadu dienu rakājos pa dc meklejot kartējo spēliti ko novilkt. vardsakot biju no spēlem neatraujams geimers nu lab es tad uz labu laimi vilku dažadu useru file listus uzdūros useram ar niku "Mary" no failu lista noka4aju outlaw star 24 sēriju ta joka p\ec lai paskatītos kada ir anime nu labi es to noka4aju uz nosense . ![]() ta saku ka4at aizvien vairāk un vairāk animi un protams gundamus bez tiem es vairs iztikt nevaru ![]() tad man bija 14 gadu tiesa tagad man ir 15 ār pusi taka animi skatos jau pus gadu un esu pilnība apmierinats ar dzivi. vienigi kļustu bēdigs kad esu pabeidzis skatīties kadu animes serialu ![]() pacik visi mani draugi ir counter strikeri un geimeri un sēlētaji vini nav no miermīlīgajiem tapec viņiem vai vismaz viņui smadzenem ir gruti uztvert to ka es varu skatīties animi un vel klausīties tadu muziku (ostus no animem) tauta mani nesaprata varsakot viņiem tikai dziesma ""besi"" smadzenes man jau ari patik musdienu muzika bet netik lielos daudzumos vismaz ne latviešu ta saucama ''grupa'' + vel man riebjas reps un hiphops. parējos muzikas stilus vel man ta tiri nekas patik klausities.. ja šads topiksir jau bijis prosto izdzesiet viņu ja nau tad dalieties sava pieredze ar to kā jus sakat skatities mantu ![]() ![]() ![]() ![]() EliminatoR šāds topiks jau bija so... This post has been edited by Batou: Apr 28 2005, 00:27 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:08 |