![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Tiem kas nezin kas tas ir doties shurp www.blizzard.com/wow
Bet tiem kas zin vairaak vai ir jau meeginaajushi posto sheit savas atsauksmes! Paareejie dalieties ar pieredzi gaidiishanaa arii sheit! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
Nu beidzot novilku, uzliku, tagad kursh man vareetu pateikt kurus patchus man tieshi vajag un kurus serverus iesakat un ka to visu palaist???
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(DasH @ Apr 30 2005, 14:10) Nu beidzot novilku, uzliku, tagad kursh man vareetu pateikt kurus patchus man tieshi vajag un kurus serverus iesakat un ka to visu palaist??? ![]() Dash, tev jaameklee visaadi serveri un katram buus teikts kaadu patchu vinjsh izmanto. lielaakaa dalja pashlaik lieto 1.3.0, bet man liekas ka kengaa ir 1.4.0 .... Un Faplo, vari swordsmenam nestaastiit, lai uzinstaaleetu WoW vajag bisken pacakareeties, bet vinsh pat NFSU kraku nevar uzinstaleet ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:48 |