![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
There are three engineers in a car; an electrical engineer, a chemical engineer and a Microsoft engineer. Suddenly the car just stops by the side of the road, and the three engineers look at each other wondering what could be wrong.
The electrical engineer suggests stripping down the electronics of the car and trying to trace where a fault might have occurred. The chemical engineeer, not knowing much about cars, suggests that maybe the fuel is becoming emulsified and getting blocked somewhere. Then, the Microsoft engineer, not knowing much about anything, comes up with a suggestion, "Why don`t we close all the windows, get out, get back in, open the windows again, and maybe it`ll work !?" |
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Tei kas spele Ultimu sapratis.
Balrona Dienasgraamata 1 diena: Pelēki un garlaicīgi. 2 diena: Tapetes alā nepatīk. Gribu tādas pašas, bet ar zivtiņām. 3 diena: Neviens tapetes nenomainīja. Skumstu. 4 diena: Atbrauca bruņinieks no ģildes [Pro.Kill]. Darīja pāri. Nācās nosist. 5 diena: Nāca atpakaļ pēc bruņām. Atdevu. Varbūt vēl atnāks. 6 diena: Skumstu. 7 diena: Uzbūru dēmonu. Dēmons izrādījās radība stulba apēda visus pārtikas krājumus, nosauca mani sliktā vārdā un pazuda. Vairs neizsaukšu. 8 diena: No dusmām uz dēmonu, nositu vēlvienu bruņinieku no [Pro.Kill]. 9 diena: Iemitināja Nightmare. 10 diena: Jēgas no viņa nekādas. Rij un dirš. Skaļi zviedz. Nevaru aizmigt. 11 diena: Atnāca Imp pieteimoja un aizveda melno dzīvnieku. Klusumā gulēju mierīgi. 12 diena: Atnāca Morbid. Darīja pāri. Norāvās. 13 diena: Bruņas viņam neatdošu. Lai vēlreiz nāk. Ar viņu jautrāk. 14 diena: Atkal atnāca Morbid. Es piedāvāju ievākties pie manis. Viņš nobijās un aizbrauca. Varbūt "Kal Vas Flam" viņš saprot kautkā savādāk? 15 diena: Atbrauca [Pro.Kill] pilnā sastāvā. Nācās atdot Morbid bruņas. 16 diena: Atkal parādījās Nightmare. Atkal nevaru mierīgi gulēt. 17 diena: Palaida pastaigāties pa Brit. Apēdu daudz mazus cilvēciņus ar Alebarde. Izdzina no brit. Vismaz pierijos. 18 diena: Aivilka uz kautkādu questu. Nosēdēju uz ielas dienas divas. 19 diena: Auksti, ēst arī nav ko. 20 diena: Atnāca Vitjok un atņēma visus manus i etaupījumus. Ļoti dusmīgs uz Vitjok. 21 diena: Uzzīmēju uz sienas viņa portretu un mētājos pa viņu ar zibeņiem. Itkā nomierinājos. 22 diena: Pakāru virs alas zīmi "Это Wind!" Neviens netic. 23 diena: Izdzinu nightmare uz ielas. Apnikās. 24 diena: Nightmare visu nakti kunkstēja un prasījās iekšā. Ielaidu. Vismaz kautkāda dzīvība blakus. 25 diena: Atkal uzbūru dēmonu. Visu nakti sarkanais izvirtulis līda pie nightmare. Izdzinu abus uz ielas. 26 diena: Atnāca gms, nlamāja mani un iemitināja nightmare atpakaļ. 27 diena: Skumstu. Varētu kāds atnākt.... 28 diena: iemitināja orku bariņu. Lammājas, spļaudās, slikti ož. Parādīju viņiem zobenu. Sāja cienīt un beidza lammāties. Smarža neuzlabojās. 29 diena: Atskrēja kautkāds dīvains tips halātā. Ilgi muka no orkiem, lammājās, izdvesa nepieklājīgas skaņas. Pēctam aizmuka, atstājot elementu. Elements sacirta orkus un metās pie manis. Parādīju zobenu. Sāka cienīt un pazuda. 30 diena: Orki atkal parādījās visā pulkā. Lammājas. Pateicu An Ex Por barvedim. Ciena vairāk nekā iepriekš... 31 diena: Atkal atskrēja dīvainais tips halātā. Ilgi runāja "Kal Vas Flam" un izdvesa nelaipnas skaņas. Reagentu kolekcija papildinājās. Orki sajūsmā. 32 diena: Tips atlidoja. Jau bez halāta. Es pateicu An Ort lai vairāk saprastu tekstu. Orki ir sajūsmā... 33 diena: Atlidoja GM, aizvāja orkus, nolika leache, kas zviedz vel sliktāk par nightmare. Leache ne no šā ne no tā sāka izsaukt elementus. Pirmais parādījās blade. Aizgāja. Otrajam parādīju zobenu. Arī aizgāja. Apnika, parādīju zobenu leacham. Viņš nesāca mani cienīt, atšķirībā no orkiem. 34 diena: Atskrēja Tips. Ieraugot leache pateica: "Ой". Leache nācās nosist. Par zemestrīci. Bija sāpīgi. 35 diena: Visu dienu ar leache galvu spēlēju futbolu. 36 diena: Atkal atnāca pazīstamais GM. Pateica, ka es viņam apniku viņš nevar uzspēt man kaimiņus likt. Pateica, "Vas Ort Grav". GM nesaprata. Izlammājās un aizgāja. 37 diena: Kā man neveicas. Kautkāds cilvēks pilnīgi pliks atskrēja un pats uz sevi uzmeta indi. Nomira pats, pat jautrība nesanāca. Esmu vīlies cilvēkos viennozīmīgi. 38 diena: Vakardienas cilvēks izrādījas izlūks. Stāv kā spoks blakus manai kaulu gultai un pa naktīm blenž uz mani. Parādīju viņam zobenu. Neiedarbojās. 39 diena: Atnāca daudz cilvēciņu. Visi sarkani. Visi kautkādās smieklīgās bruņās, Tumši dzeltenas tādas. Laikam izlūks nostučīja. 40 diena: Uz sienas karājas bruņu kolekcija. 41 diena: Atnāca GM un izmitināja manā alā 2 pūķus. Viņi visu nakti rūca un kodās. Nācās iziet no ēnas. Uzreiz sāka kunkstēt un iespiedās stūrī. 42 diena: Garām paskrēja bruņinieks ar šņabi. 43 diena: Neko neatceros... 44 diena: ... 45 diena: ... 46 diena: Dzirdams tikai tas, kā pūķi izpauž savu zvērīgo dabu. Piedodiet par sliktu rokrakstu... ragi vēl joprojām sāp. 47 diena: Nekad nebiju domājis, ka no diviem pūķiem kopīgi pavadot nakti var parādīties tik daudz mazu pūķēnu. 48 diena: Bads... bars ar maziem pūķēniem aprija visas manas rezerves. 49 diena: Divi briesmīgi pūķi nolēma uzstaisīt vēlvienu baru. Zobens sarūsēja, tapēc vienkārši apēdu viņus. 50 diena: Paēdis. Bars ar mazām maitām izauga. Tagad nevaru gulēt. Atnāca PK. Līdz manīm neatnāca pūķi apēda. 51 diena: Atnāca pazīstamais Vitjok. Pāri nedarīja. Viņu apēda pūķi. Bads... 52 diena: Atnāca GM un aizvāca pūķus. Slava visuvarenajam. Pēctam atnāca ģilde, Iekliedzās un sāka izvest nepatīkamas skaņas, pateica "Kal Ort Por". Vismaz daudz reagentu... 53 diena: Atnāca GM un iemitināja manā alā titānu. Pateica lai neaiztieku. 54 diena: Uzklāju gultu ar titāna ādām. 55 diena: Atnāca GM un atkal aizvilka uz quest. Uz ielas lija lietas. 56 diena: ... 57 diena: ... 58 diena: Beidzot, atnācu no questa. Divas reizes ieskrambāja. Bet kopumā viss kārtībā, savācu maisiņu ar galvaskausiem, uz sienas pakarināšu. 59 diena: Tukši alā... 60 diena: Atnāca bruņinieks ar dunci rokā un sāka bļaut "Vas Ort Grav". Neļāva gulēt ar savu kutināšanu. Radīju dēmonu, viņš izklaidējās ar bruņinieku līdz pašam rītam, tāpat, kā ar nightmare mēnesi iepriekš. Bruņinieks bļāva. 61 diena: Izdzinu abus uz ielas. 62 diena: Aizgāju ceļot. 63 diena: Tālāk par izeju no alas neaizgāju. Sēdēju uz sliekšņa un domāju, kur iet. Garām paskrēja Unicorn, viņam pakaļ skrēja 18 cilvēki un bļāva "I won't hurt you!" 64 diena: Aizgāju uz Brit. 65 diena: Eju. 66 diena: Uzgāju uz cirtēju. Uzpūtu uz viņu, smiekīgs bija... 67 diena: Uz kautkāda ceļa redzēju Dread Lord. Tādu sarkanu un dzelžos. Pateicu viņam: "Kal Vas Flam". Dread Lord pateica: "Rel Por". Es pateicu: "An Ex Por", bet viņš nesaprata un pateica: "An Ort". Parādīju sarūsējušo zobenu. Viņš apklusa. 68 diena: Aizgāju līdz Brit. Cilvēciņi aizmuka, uzreiz palika garlaicīgi. Pēctam atlidoja cilvēks ar alebard un sāpīgi sāka dzelt ar zibeņiem. Bads uzreiz pazuda. 69 diena: Apēdu visus tavernas krājumus. 70 diena: Britānijā tukšums. Pie māga sapirku reagentus. Tagad labam laikam pietiks. 71 diena: Atbrauca četras ģildes. Divas zilas un divas sarknas. Ar viņiem bija GM, Kautko kliedza par mani un par quest. Runāja ar ģildēm līdz rītam. 72 diena: Visas bruņas maisā neielīda. Žēl, eju mājās. 73 diena: Atnācu uz alu, pēc smakas noteicu, ka orki visu nočiepa, tā arī bija. 74 diena: Ļoti dusmīgs. 75 diena: Dusmas nepārgāja... aizgāju sist orkus. 76 diena: Atradu orku bāzi, sāka uzbrukt, parādīju zobenu, orki atšuvās, bet smirdoņa pastiprinājās, pierijos labi.. 77 diena: Nāk vēmiens... 78 diena: Atnāca bariņš zobenu un atguva labumu, aiz priekiem atdevu viņiem viņu barvežu galvas. 79 diena: Atpūšos, meditēju... 80 diena: Sajūta ka neko nevaru burt... 81 diena: Dīvaini, itkā atkal sāktos 73 diena... 82 diena: Ieraudzīju alā plaisu. Sāku ar ragiem rakt. Rokas vienkārši nelien. 83 diena: Orki atkal bija atnākuši. Laikam, atkal parādījās. Par velti, nāksies atkal nosist. 84 diena: Armorā no britānijas iesprūdusi kautkāda roka. Šodien pārkrāmēšu maisus. 85 diena: No alas izlīda zirneklis un sāka pīt tīklu. Es vācu maisus un vēroju viņu. 86 diena: Klusiņām apgriezu tīklu. Sanāca Spider Silk. Nu vismaz kautkādi ienākumi. Maisā atradu 5 dragon rock 87 diena: Atnāca GM. Nolamāja par Brit. Saka ka pie bankas tukšums visi baidās iet, par sodu savāca dragon rock. 88 diena: Vienu Dragon rock viņš aizmirsa. Uzkalu jaunu zobenu maiņai pret sarūsējušo. 89 diena: Zineklis naktī mani aptina ar tīklu. Neēdu, vienkārši ietinu tīklā un iemetu plaisā. 90 день: Izmēģināju jauno zobenu uz ettin, mira daudzi. Atnāca bruņinieks Crystal bruņās. Pateica ka nēesmu viņam vajadzīgs. Es izsaucu dēmonu. Bruņinieks viņu nosita. Par to biju izbrīnīt, nolēmu parunāt pats 91 diena: Runāju ar bruņinieku. 92 diena: Saruna man apnikās, es vienkārši iegāju alā un ieeju aizsedzu ar akmeni. 93 diena: Bruņinieks atveda visu savu ģildi. Viņi rok akmeni. 94 diena: Atnāca GM un atkal izmitināja nightmare. Es padomāju kapēc viņš neiemitina Baironieni? 95 diena: Bruņinieki sauca racējus. 96 diena: No plaisas līda čūskas. 97 diena: Čūskas ātri nozuda. Racēji gandrīz izraka akmeni. Gaidu viņus, lai parādītu jauno zobenu. Domāju patiks. Nightmare visu nakti zviedza un skraidīja pa alu. 98 diena: Pie racējiem atnāca PK. Vairs nerok. Pastūmu malā akmeni un savāca rūdu. 99 diena: Atkal parādījās izlūks - spoks. 100 diena: Atnāca 8 ģildes. Stāv pie ieejas un bļauj "Uus Sanct" un "Flam Sanct". Iešu pateikšu ka jākliedz "Kal Vas Flam" 101 diena: -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:45 |