![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
![]() ![]() man noskatoties sho filmu naca atmina manas bezrupigas bernibas dienas... laikam tapec ka tas bija mans 1 anime ko es noskatijos... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Es arī sāku ar Ghibli... pati pirmā bija Spirited Away, tad Nausicaa, Mononoke-hime u.t.t. Filmas vienkārši aizgrābjošas, ar tādu fantāzijas lidojumu un emocionalitāti, kādu nekur agrāk nebiju redzējis. "I was hooked", tā teikt. Tajā laikā, kad vācu un skatījos visas Ghibli filmas pēc kārtas, dzīvoju kā pasakā.
Tad ķēros pie kanoniskajiem sci-fi meistardarbiem (Akira, Ghost in the Shell...), un pēc tam jau panesās seriāli - sākot ar Cowboy Bebop (MĪLU) un beidzot ar Elfen Lied (dīvaini tie japāņi, dīvaini...) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:11 |