![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu shitais laikam tikai pie Off-Topic der...
Nu, ja esat noskatiijushies, tad kaadas ir juusu atsauksmes? Personiigi, es uzskatu ka shii ir tieshaam labaakaa no visaam SW filmaa. Lucas tieshaam labi pastraadaajis. Vislabaak tomeer patika skatiities to kaa vinji saliek visu kopaa - 1, 2 episodes un 5,6... Nobeigumd seeriigs, bet nekaadu savaadaaku jau ar nebiju gaidiijis. Arii zheel par jedaju ordeni.... Nu vairaak laikam neko nestaastiishu, lai tiem kas tomeer nav redzeejushi, nesabojaatu visu prieku... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Un gribētos zināt, kur tad mūsu žultspūslim tā ir apriebušies SW, jo man nav gadījies šeit pat forumā redzēt 100 topicus "Star Wars rulzzz!!!", vai arī vērot SW reklāmas uz katra stūra un visos masu saziņas līdzekļos.
Viņa uzdirsiens (jo ne par ko citu tas nav nosaucams) ir nekorekts, konstruktīvas kritikas tur nav, tikai žults. Kritiku es pieņemtu, SW nav ideāla, bet šādus uzdirsienus, nē. Un tāpēc arī es atļaušos būt tikpat nekorekts pret tevi, Šin-Čan. Aci pret aci zobu pret zobu. Esi tik laipns un savus pavasara saasinājumus, kuri radušies no totāla sieviešu trūkuma organismā, izliec citur, nevis šajā forumā, topikos, kuri uz tevi neattiecas un neiteresē. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:28 |