![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu shitais laikam tikai pie Off-Topic der...
Nu, ja esat noskatiijushies, tad kaadas ir juusu atsauksmes? Personiigi, es uzskatu ka shii ir tieshaam labaakaa no visaam SW filmaa. Lucas tieshaam labi pastraadaajis. Vislabaak tomeer patika skatiities to kaa vinji saliek visu kopaa - 1, 2 episodes un 5,6... Nobeigumd seeriigs, bet nekaadu savaadaaku jau ar nebiju gaidiijis. Arii zheel par jedaju ordeni.... Nu vairaak laikam neko nestaastiishu, lai tiem kas tomeer nav redzeejushi, nesabojaatu visu prieku... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mjā, tu kļūsti nožēlojams. Kārtējo reizi pārliecinos, ka panākt, lai diskusija vai strīds neaiziet personiskos apvainojumos ir liela māksla. Tev tas bija vajadzīgs? Līdz šim tevi turēju par prātīgāku (vismaz saskarsmes kultūru līdz šim demonstrēji nedaudz augstāku). Uzrādi man kaut vienu rindu, kur es pret tevi būtu vērsies, piemēram, "sci-fi nūģis Taka droši vien ir lielā sajūsmā par SW Ep. 3 iznakšanu un visticamāk jau 3. dienu dežūrē pie CocaCola Plaza's lai pirmais tiktu iekšā". Bija kaut kas tāds? Tev var nepatikt mani uzskati, taču tad atspēko tos nevis vērsies pret mani ar personiskiem apvainojumiem. Ja šādi būtu reaģējis kāds Aivv veidīgs radījums es īpaši nestrjomotu, taču no cilvēka kam pāri 30... . Tas, ka tu atkārtoji iepostoji tikai tādēļ lai uzbrauktu man, liecina, ka SW tev nav tikai "vieglā gala sci-fi" un teksts, ka "SW galīgi nav ņemams nopietni" īsti neatbilst patiesībai, jo tad par kādu "aci pret aci" gan mēs varētu runāt. Tā arī pasaki, ka tev SW ir liela nozīme un jebkura vēršanās pret filmu ir a priori vēršanās pret tevi.
Un kas tad manos izteikumos bija tik tāls no patiesības. Jā forma bija sarkasma un cinisma pilna, bet būtību cerams, ka spēji uztvert. Vai tad nav SW tēli banāli, naivi un plakani, pat neinteresanti (ar dažiem izņēmumiem)? Vai tad vairums teksti un situāciju izspēlēšanas netagādina, kādu pagalam slikti uzrakstītu lugu ar tik pat sliktu tās uzvedumu? Ok, es nepiesienos specefektiem, jo tie tiešām ir līmenī, kā vecajos tā daļēji arī jaunajos ražojumos, taču vai tas filmā ir galvenais? Sci-fi žanrā acīmredzot ir. Es neesmu naidīgi noskaņots pret visu žanru, tas pats Ridlija Skota "Aliens", manuprāt ir viens no kino meistardabiem (survival horror un sci-fi perfekts salikums). Tā pat es piekrītu, ka SW. 70. un 80. gadu ražojumi, deva lielu impulsu sci-fi žanra attīstībā un specefektu ziņā jo īpaši, esmu redzējis gan veiksmīgus gan neveiksmīgus šī procesa iznākumus. Vai es tavās acīs būtu augstā vērtējams, ja būtu atvilcies uz šo topiku sācis klārēt, cik ļoti man patikatas kā DŽ.L. spēja veiksmīgi realizēt savas ieceres kino, cik ļoti pārdomāts un perfekts ir viss SW universs, cik labi Lūkass ir uztvēris reālos politiskos samzglojumus un spējis tos ietvert savās vēstījumā, cik plaša un neaptverama ir sešdaļī iekļautā simbolu un zīmju sistēma, cik dziļi un neviennozīmīgi ir SW tēli un to developments utt. utjp. Tad es nebūtu trollis, čaiņiks un sexuāli neapmierināta būtne vienā personā? Kas tas par bērnudārzu un repšismu - ko nesaprotam vai kam nepiekrītam, to svītrojam! Manis pēc tu vari iet uz viesiem topikiem, kuros es atzinīgi esmu izteicies par to vai citu anime un liet samazgas, viena lieta gan nenotiks, es tur neuzradīšos un nesākšu bļaut, ka Takas rīcība ir motivēta ar pusmūža krīzi, nulle izbeigtajām attiecībām, nodzerto prātu, vai ko tml. Un tur ir tā lielā atšķirība starp mums. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:36 |