IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> SW Ep:III
SheWr
post May 21 2005, 12:02
Post #1

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

nu shitais laikam tikai pie Off-Topic der...

Nu, ja esat noskatiijushies, tad kaadas ir juusu atsauksmes? Personiigi, es uzskatu ka shii ir tieshaam labaakaa no visaam SW filmaa. Lucas tieshaam labi pastraadaajis. Vislabaak tomeer patika skatiities to kaa vinji saliek visu kopaa - 1, 2 episodes un 5,6... Nobeigumd seeriigs, bet nekaadu savaadaaku jau ar nebiju gaidiijis. Arii zheel par jedaju ordeni.... Nu vairaak laikam neko nestaastiishu, lai tiem kas tomeer nav redzeejushi, nesabojaatu visu prieku...

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
ShinChan
post May 22 2005, 02:21
Post #2

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

QUOTE(Taka @ May 21 2005, 20:08)
, bet diemžēl tu esi aizmirsis vienkāršu patiesību - ja kaut kas nepatīk, var arī neteikt neko.
*

No sirds priecājos, ka tu pats centīgi ievēro savu ieteikumu. (skat. postu Taka,May 21 2005, 18:37)

Reiz sensenos laikos, kad man bija 10 vai 11 gadu es pirmo reizi kino noskatījos SW Ep. 4. Iepatikās. Pat ļoti. VHS formātā dabūju 5. un 6. ep. Yey, super mūvis! Kādi specefekti, kādi gaismas zobeni, kādas episkas cīņas un citplanētu briesmoņi. Viennozīmīgi mans mīļākais fantastikas (tā savulaik tumsoņas sauca sci-fi) gabals. Regulāri iestājos par SW vārdu divkaujās ar vecākās paaudzes cilvēkiem, kas man teica, ka tas ir sū.ds, pasakas un slima suņa murgi. Nē, es teicu tā ir klasika, tā ir kino vēsture, tas ir žanra virzošais spēks, tā ir miljonu un miljonu neviltota un nesavtīga mīlestība pret Lūkasonkuļa mūža darbu, tas ir vienreizējs stāsts - paralēlā pasaule, ja jums tā tīk. Nevienu es protams nepārliecināju. Gāja gadi, nobriedu fiziski un garīgi. Papildināju savas kinematogrāfiskās zināšanas ar gūzmu jaunu filmu un pārvērtēju savas attiecības arī ar SW sāgu. Nonācu pie secinājuma, ka tas ir naivuma un naftalīna (labā nozīmē) piesūcies filmuks, kam vieta manā sirdī vienmēr atradīsies, šad tad to atkārtoti skatīšos un kavēšos nostaļģiskās atmiņās par laikiem kad žanrs tika radīts (līdzīgi, kā klausīties Kraftwerk, lai saprastu, kas ir elektroniskā mūzika šodien). Bet SW man nenoliedzami saistījās ar pagātni, tur tam bija jāpaliek un kā spokam reizi pa reizei mani jāaplaimo ar īslaicīgu parādīšanos un atgādinājumu, ka SW tāds vēl ir.
Bet nē 1999. vajadzēja Lūkasam uztaisīt to parodiju par SW (protams, nejau lai apmierinātu savas radošās ambīcijas, bet drīzāk atgādinātu par sevi un sapelnītu vēl čaukstošo)! Ar to brīdi es pārvilku treknu krustu SW. Es joprojām cienu SW vecās epas, gan par tā laika sasniegumiem kinematogrāfijā, gan par žanra stutēšanu, taču tās ir lietas, ka tikai pakārtoti ir saistītas ar SW saturu un kā jau es minēju savos iepriekšējos postos SW saturs ir vājā vieta. No slikta materiāla(rakstītā, sacerētā) var uztaisīt grndiozu, bet ne labu filmu. Un tas ir tieši SW gadījums. Visi sajūsminās par formu nevis par saturu. SW ir kā Bībele - neapstrīdama vērtība pati par sevi. Man to ir grūti akceptēt un tāpēc es arī izsaku savas domas (nevienu personiski neaizvainojot, kā man līdz šodienai šķita).

Aivvv: tavs penteris nu nekādi nav saucams par konstruktīvu kritiku, tā pat kā manējais. Tas ir vienārši viedoklis par SW un es šodien konstatēju, ka sava viedokļa paušana veicina konkrētu personu emocionālu izlādēšanos un mirklīgu savaldības zudumu. Nekā citādi es Takas postu vērtēt nevaru. Pagalam jau dīvaini tas izskatās, kad cilvēks reaģējot uz manu viedokli uzraksta vienu normālu komentāru, tam uz sitiena seko nākamais - pārbagāts ar uzbraucieniem (samērā smagiem) un tad atkal, kak ņebivalo garš skaidrojošs komentārs ieturot normālu stilu. Taka, paskaidro tu man - kas tas bija?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
SheWr   SW Ep:III   May 21 2005, 12:02
Revol   Nu shitaa viennoziimiigi bija labaakaa no jaunaas ...   May 21 2005, 12:22
Taka   Labākā no jaunajām trijām, tas ir fakts. Pēc vispā...   May 21 2005, 13:13
EliminatoR   njaaa sita daļa tiešam bij ko vērta...bet arī pati...   May 21 2005, 17:40
ShinChan   Man kā cilvēkam no malas (neesmu skai-fai fīls) ir...   May 21 2005, 18:14
Taka   Mjā, kaut kā sanāk tā, ka jebkurš man mīļš topiks ...   May 21 2005, 18:53
Sigfa   Nespeeju piespiesties izlasiit to kas jau saraksti...   May 21 2005, 19:24
Taka   Un gribētos zināt, kur tad mūsu žultspūslim tā ir ...   May 21 2005, 19:37
ShinChan   Mjā, tu kļūsti nožēlojams. Kārtējo reizi pārliecin...   May 21 2005, 20:13
Taka   Nē, tu varēji kritizēt SW, cik vien tev labpatīkas...   May 21 2005, 21:08
SheWr   nu jaa... diez vai kaads cits bez jums diviem izla...   May 21 2005, 22:16
aivvv   (man gan nevisai saisata ne kaka ne shithan taccu ...   May 21 2005, 23:05
SheWr   eeeh...nu taadaa garaa jau pilniigi jebkam var a...   May 22 2005, 00:49
Taka   :lol: Šin-Čana noliktā čupa izrādās ir labs mušu ...   May 21 2005, 23:11
aivvv   btw gribeeju piebilst ka es neko ennodirssu vienk ...   May 21 2005, 23:16
ShinChan   No sirds priecājos, ka tu pats centīgi ievēro sav...   May 22 2005, 02:21
SheWr   eeeh.... nu itkaa jau vinsh sen bija iecereejis ...   May 22 2005, 02:38
aivvv   hm njaa varbutu taa tiessam man konstruktiiva krit...   May 22 2005, 03:29
SheWr   Zini, tev mazliet vajag palasiit kas filmas saakum...   May 22 2005, 08:58
MitSuki   Es jau negribu uzsklupt jums tur, bet ko jus te pi...   May 22 2005, 10:05
bypass   Varu ~ piekrist. Kaut gan to SW esmu relatīvi maz...   May 22 2005, 10:21
Taka   aivvv, tu uz konstruktīvu kritiku vispār neesi spē...   May 22 2005, 11:20
Jaladin   Ok, varbūt kādreiz izlasīšu jūsu superīgos romānus...   May 25 2005, 13:46
SheWr   khem... tas ka buus tikai 6 filmas jau bija nole...   May 25 2005, 17:00
EliminatoR   stūlbi ka netaisīs filmas ari star wars grāmatām t...   May 25 2005, 17:15
bubu   Kā tikai trīs? Cik esmu redzējis ir daudz vairāk n...   May 25 2005, 17:38
Asferot   :) Man patiik SW! Un no taa ir radushaas daudz...   Nov 11 2005, 17:57
ETM   Nu cik reizes gan nenaakas redzeet shaada veida s...   Nov 11 2005, 18:40
Asferot   paldies! :blink:   Nov 12 2005, 13:28

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:37