![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu shitais laikam tikai pie Off-Topic der...
Nu, ja esat noskatiijushies, tad kaadas ir juusu atsauksmes? Personiigi, es uzskatu ka shii ir tieshaam labaakaa no visaam SW filmaa. Lucas tieshaam labi pastraadaajis. Vislabaak tomeer patika skatiities to kaa vinji saliek visu kopaa - 1, 2 episodes un 5,6... Nobeigumd seeriigs, bet nekaadu savaadaaku jau ar nebiju gaidiijis. Arii zheel par jedaju ordeni.... Nu vairaak laikam neko nestaastiishu, lai tiem kas tomeer nav redzeejushi, nesabojaatu visu prieku... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
hm njaa varbutu taa tiessam man konstruktiiva kritika ja taa paskataas driizaak aju kaukaada ironija bet iisteniibaa bez konstruktiivisma jau arii galiigi nav
aa gribeeju piebilst veel arii to ka galiigi kaukaa nebija saprotams naf tie kuggi ciiniijaas passaa saakumaa taas planeetas atmosfeeraa nu respektiivi vai ta tur nav gruutaak lidot vai kaukaa taa nekaa pilniigi atklaataa kosmosaa taapat bija veel vairaakas tiiri sizzetiski pastuulbas lietas tas ka taa kkirzaka bija tik nenormaali aatra un neievainojama pat ja piennemam ka vinna tiessaam bija kruta bet nju vai ta taadeell netiek radiitas massiinas lai vinnas buutu krutaakas... aa veel vai paareejie dzzedi ja neskait ajodu bija pilniigi tupaki ka nejuta villnnossanos speekaa un neklluva uzmaniigi ??? njaa bet iisteniibaa tas nav iipassi svariigi jo filma taapat ir pasmags craps... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |