![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu shitais laikam tikai pie Off-Topic der...
Nu, ja esat noskatiijushies, tad kaadas ir juusu atsauksmes? Personiigi, es uzskatu ka shii ir tieshaam labaakaa no visaam SW filmaa. Lucas tieshaam labi pastraadaajis. Vislabaak tomeer patika skatiities to kaa vinji saliek visu kopaa - 1, 2 episodes un 5,6... Nobeigumd seeriigs, bet nekaadu savaadaaku jau ar nebiju gaidiijis. Arii zheel par jedaju ordeni.... Nu vairaak laikam neko nestaastiishu, lai tiem kas tomeer nav redzeejushi, nesabojaatu visu prieku... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Man kā cilvēkam no malas (neesmu skai-fai fīls) ir radies iespaids, ka Star Wars ir kaut kāda pārlaicīga, idealizēta, glorificēta utt. utjp. lieta, kura vienkārši ir jāpieņem neatkarīgi no visiem citiem apstākļiem. Star Wars=respect (automātiski un nedomājot)!!! tas nekas, ka līdz banālumam smieklīgi ir šajā sešdaļī skanošie teksti, da par jebko, sākot no mīlas penteriem un beidzot ar dziļo melnbalto filosofiju; tas nekas, ka skatoties jebkuru no Star Wars sērijām bieži vien nākas smaidīt, par darbojošos tēlu naivumu, klišejām attiecībās un neloģisko tēlu attīstību, tas nekas, ka tādi eksemplāri kā Joda normālam cilvēkam nebūt nesaistās ar lielas enerģijas koncentrēšanu un vēl mazāk ar spēju kādu skolot džedaju gudrībās, vairāk gan vedina uz aizdomām, ka kāds ir izbēdzis no sava kropļu cirka krātiņa, par to spalvaino putekļu slotu - Harisona Forda līdzbraucēju (kā gan viņi sazinās, ja viens spēj izdevest tikai neartikulētas skaņas, bet otrs mačo stilā ieturētus tekstus) nemaz runāt negribas; tas nekas ka daudzas lietas Zvaigžņu karos noreducējas līdz smieklīgām "Spēksirartevi" (nu kā!? spēks taču ir ar tevi!) būšanām un luminiscējošu fallisku objektu (es ar tādu sen atpakaļ kāroju) vicināšanām, arī tā var dzīt uz priekšu sižetu. Varu ~ piekrist. Kaut gan to SW esmu relatīvi maz skatījies. Un galu galā man vienalga, nepiesaista plaša pieprasījuma, masām pielāgota prece - tas ir kā garants, ka man nepatiks. Kā vienkāršs mirstīgais neesmu spējīgs saskatīt, kas ir tik kruts iekš SW, Naruto un Pokemoniem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:25 |