![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Sen gribēju šādu topiku uztaisīt. Tātad, te varētu likt tās vietas-istabas fotogrāfiju(as), kurā stāv mūsu anime kolekcija un kurā mēs vienkārši uzturamies (nu gan jau ka kompis arī turpat atrodas). Aptuveni šādi >>>>
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nee savu istabu es laikam neradisu. tur vismaz 3 pusizjaukti sistembloki, 5 klaviaturas, pamatplates, printeri. uz galda knapi vietas. un no visiem sturiem regojas dazadi datora komponenti.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Jun 1 2005, 10:33) Nee savu istabu es laikam neradisu. tur vismaz 3 pusizjaukti sistembloki, 5 klaviaturas, pamatplates, printeri. uz galda knapi vietas. un no visiem sturiem regojas dazadi datora komponenti. Nu beidz... Taadaa istabaa ir arii, ko bildeet un ko skatiities. Es esmu paaraak askeetisks, lai istabu, kuraa dziivoju, buutu jeegas kaut aprakstiit. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:49 |