![]() |
![]() |
Stunt |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 7-June 04 ![]() |
Sveiki,
ja kadam jaunietim ir veelme so vasaru - 6 nedeljas pavadit Japaanaa, ir iespeja pieteikties pilna apjoma stipendijai, ko nodrošina Japānas valdība. Jāpiesakās diezgan ātri...sīkāka info www.yfu.lv vai pa telefonu 7212025 |
![]() ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Ichno-sama esi laimiga ka esi jauna, jo jaunaka jo velak buss lielakas iespejas kaut kur aizbraukt neka, vecakiem cilvekiem, jo piem tagad piem mierigi vari aizbraukt dzivot uz japanu(ja ir nauda) un dzivot gimene, un iet skola, un iepazities jaunus draugus, un lenam meiginat nakotni nodrosinat, bt vecakiem, es pat iedomaties nevaru, tiem kuriem ir pari 18, man liekas ka viniem tur darit nav ko...
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(MitSuki @ Jun 13 2005, 20:18) bt vecakiem, es pat iedomaties nevaru, tiem kuriem ir pari 18, man liekas ka viniem tur darit nav ko... Nu un kopsh kura laika? tev vienmeer paliek iespeejas tur maaciities universitaatee, braukt uz praxi, vai vispaar straadaat par anglju valodas skolotaaju (kaa jau Shinobi teica, gaijin darbu gandriiz vienmeer var atrast). Es paziistu vienu LU japanologjijas (nezinu kaa preciizi saucas, varbuut kaut kaa savaadaak...) studenti kas bija aizbraukusi Japaanaa uz praksi, pusgadu atpakalj atgriezaas... maaciijaas un straadaaja... Un ja esi skatiijies The Grudge, tur galvenaa varone arii taada studente. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:25 |