![]() |
![]() |
Stunt |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 7-June 04 ![]() |
Sveiki,
ja kadam jaunietim ir veelme so vasaru - 6 nedeljas pavadit Japaanaa, ir iespeja pieteikties pilna apjoma stipendijai, ko nodrošina Japānas valdība. Jāpiesakās diezgan ātri...sīkāka info www.yfu.lv vai pa telefonu 7212025 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es nekaadiigi nespeeju izprast, kaapeec aarzemnieki var normaali atrast darbu japaanaa. Vai tad vinjiem nav taa, ka japaanja darba vieta gandriiz droshi ir vieta, kur vinjsh veidos karjeru, attiistiisies? Tipa, jeedziens "tava firma" ir daudz tuvaaks, liidz ar ko pashi japaanji ir uzticamaaki (gan palikshanas darbaa zinjaa, gan tajaa, ka vinjiem ruup firmas naakotne, jo taa ir dalja vinju pashu). Taadaa gadiijumaa aarzemnieks ar savu svesho darbinieka-uznjeemuma attieciibu izpratni ir daudz apshaubaamaaks, pie tam, ar vinju var buut probleemas, jo vinjsh daudz ko var neizprast, paarprast, buut liels apgruutinaajums, kameer pielaagosies japaanju dziives modelim. No kaa izriet, ka darba deveejam vajadzeetu izvairiities dot darbu aarzemniekam par labu vieteejam japaanim. Kuraa vietaa es esmu iebraucis auzaas?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:20 |