![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mans uzsakaa jaunu stilu... Kopaina...
![]() Patuvinaajumaa... Za4peedinja ![]() ![]() Patuvinaajumaa... Zuzix... ![]() ![]() ![]() Un maaknoiitis... uzsveru - PAAREEDIES ![]() ![]() Un meitene ar kakja austinjaam... ![]() Saudzeejiet ar kritiku... ^^ Less talk - more rock ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Oi, oi kā sit pa acīm bilžu kvalitāte, materiāls un mākslinieciskās izteiksmes līdzeklis-tobiš, pildspalva. Brrr..... tas būtu jāliek samazinātā veidā pie kluba, bet nu ne jau te.
-------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 16 2005, 00:49) Oi, oi kā sit pa acīm bilžu kvalitāte, materiāls un mākslinieciskās izteiksmes līdzeklis-tobiš, pildspalva. Brrr..... tas būtu jāliek samazinātā veidā pie kluba, bet nu ne jau te. Yume... es ir amatieris... amatieris kas censhas izsisties... es veel tikai maacos... gribu zinaat savas kljuudas lai taas labotu utt... SAUDZEE MANI!!! ![]() ![]() Yume - bet ziimeejumi ta kaadi?? -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Jun 15 2005, 23:53) hehe... ņem vēlreiz rokā zīmuli un lapu, un zīmē visu pilnīgi no jauna... Tur nekur nevar piekasīties, jo tur ir viss galīgi garām un nepareizi! Patrennējies vairāk... Kad sāksi zīmēt kautko jau daudzmaz acīm tīkamāku, ta arī varēs kritizēt... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:23 |