![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mans uzsakaa jaunu stilu... Kopaina...
![]() Patuvinaajumaa... Za4peedinja ![]() ![]() Patuvinaajumaa... Zuzix... ![]() ![]() ![]() Un maaknoiitis... uzsveru - PAAREEDIES ![]() ![]() Un meitene ar kakja austinjaam... ![]() Saudzeejiet ar kritiku... ^^ Less talk - more rock ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
man jaw shkjiet,ka ziimeejumi ir ok,jo ar pilchu ziimeet pawisam sawaadaak nekaa ar ziimuli - pati ziimeeju gan ar wienu,gan otru.. bet arii ar pildspalwu war radiit kko jauku,taa ka - turies wien pie sawa stila, Lapseen,tik lai uztreneetos un izmeegjinaatu paziimee kaadrejz arii ar ziimuli!
![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(rebel @ Jun 16 2005, 13:33) man jaw shkjiet,ka ziimeejumi ir ok,jo ar pilchu ziimeet pawisam sawaadaak nekaa ar ziimuli - pati ziimeeju gan ar wienu,gan otru.. bet arii ar pildspalwu war radiit kko jauku,taa ka - turies wien pie sawa stila, Lapseen,tik lai uztreneetos un izmeegjinaatu paziimee kaadrejz arii ar ziimuli! ![]() ![]() Kad nopirkshu ziimuli - es ziimeeshu ar ziimuli... Vienk nepatiik kritika ka ar pilteni ir slikti... man tak vienk nav ziimulja... rebel - liels paldies... ![]() Esmu uztaisiijusi paariiti jaunu ziimeejumu... shoreiz centos arii kjermenjus... cik nu varu pagaidaam atlauties... jo zinu ka man tie nesanaak... vakaraa domaajams ielikshu... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:49 |