![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mans uzsakaa jaunu stilu... Kopaina...
![]() Patuvinaajumaa... Za4peedinja ![]() ![]() Patuvinaajumaa... Zuzix... ![]() ![]() ![]() Un maaknoiitis... uzsveru - PAAREEDIES ![]() ![]() Un meitene ar kakja austinjaam... ![]() Saudzeejiet ar kritiku... ^^ Less talk - more rock ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Peh, savas priekshrociibas un truukumi ir gan ziimuljiem, gan pildspalvaam. Ziimulju galvenaa priekshrociiba ir dzeeshanas vieglums, galvenais truukums - luushana. Pildspalvas galvenaa priekshrociiba - dzeeshanas gruutums (ja kljuudas gruuti izlabot, tad ljoti labi iemaacaas taas radiit peec iespeejas mazaak), galvenais truukums - tas pats.
Man, personiigi, pildspalva liekas ljoti labs ziimeeshanas instruments taapeec, ka tumsha konkreeta kraasa, nevis gaishiiga kaa ziimulim, taapeec ljoti labi var ziimeet ziimeejumus, kas sastaav tikai no kontuuraam. Toties ziimulis ir labs eenoshanai, ja grib ziimeet taada veida ziimeejumu. Taa kaa: atkariibaa no ziimeejuma veida un papildus faktoriem (piem., taa pati veelme iemaaciities ziimeet kaartiigi, nekljuudiigi) pildspalva var buut ljoti laba izveele kaa ziimeeshanas riiks. Un vispaar - lielaakaa dalja te attiecaties pret pildspalvu kaa pret apkaunojumu visai ziimeeshanai kaa maakslai, kaa procesam. Saprotami ir ieteikumi lietot ziimuljus, bet nevain jau ziimuli celt par vieniigo ziimeeshanas pamatriiku. Peh, man jaaiet guleet, i ku' bezjeedziigu postu var sacereet... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:26 |