IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Tad nu sanjeemos (:
o515
post Jun 29 2005, 02:19
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

Taatad - brachka nedaudz saslima ar shito anime & manga padariishanu, un es padomaaju, mosh toch tur kaut kas labs ir.
Tad nu nokachaaju 1 multeniiti [neatceros kaa saucaas, bet bija par Dear God un vinja glaabshanu, karoch fantaazijas] un bija labi, man patikaas gan sizhets, gan tas, ak ne mirkli nepaliek garlaiciigi, visu laiku ir ekshns [kaa man besii tas vaards...].

Plus veel veelejos piebilst, ka tie darbi, kas te ir - nu vienkaarshi lieliski, kaadus 10% toch uz izstaadi vareetu likt !

Tad nu ceru uz labu sagaidiishanu un jaunaako anime multenju iepaziistinaashanu.
Kaut gan jau esmu aizraavies ar taam multeneem - gaad deem ((:

o515

--------------------
Check Yourself before U wreck Yourself !
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
jurc
post Jun 29 2005, 13:57
Post #2

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

1) Nezinu vai viņam vajadzētu dot jaunākās animes, jo parasti iesākot otakista gaitas sāk skatīties vecās labās animes, kas būtu jānoskatās katram cienošam animistam.
2) Ko skatīties to var apskatīties iekš TV,OVA & Movies sadaļā, ja seko līdzi ta tur arī parasti tiek likti klāt un aprakstīti jaunākie anime gabali.
3) Pinky, ieraugot tavu niku un avataru, pirmais kas nāk galvā ka tu esi meitene... smile.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:40