IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> gallery bugs, probleemas ar galeriju
lastguru
post Jun 23 2005, 00:52
Post #1

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

Saraxtiiju nelielu probleemu saraxtinju ar muusu briinishkjiigo galeriju:

1. kaapeec es galerijaa pirmkaart nevaru ievietot bildes pa taisno no turienes (saka kaut ko par no permissions), bet jaaizmanto tas interfeiss kas ir forumam?

2. kas tur notiek ar bilzhu raadiishanas seciibu, tas ir taadas seciibas truukumu?

3. un peec tam kad esmu ielicis bildi, kaapeec es nevaru redigjeet savu komentu pie taas?

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
jurc
post Jun 29 2005, 15:49
Post #2

Tennou

From: Liepāja

Hmmm... Prieškam tev Forum Rules? Es domāju ka katrs zina kā forumā uzvesties, un ja sāks te lamāties, floodot vai taml, ta nu attiecīgas darbības tiks veiktas no adminu puses...
Neesam jau tik maziņi lai mums vajadzētu noteikumus

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
lastguru
post Jun 29 2005, 17:24
Post #3

The one who knows

QUOTE(JurCHiX @ Jun 29 2005, 15:49)
Hmmm... Prieškam tev Forum Rules? Es domāju ka katrs zina kā forumā uzvesties, un ja sāks te lamāties, floodot vai taml, ta nu attiecīgas darbības tiks veiktas no adminu puses...
Neesam jau tik maziņi lai mums vajadzētu noteikumus
*

A... a tos rules vajag lai paraadiit aarzemniekiem ka shis ir lv forums, paraadiit visiem ka shis nav chat/irc, izteikt bildzhu likshanas noteikumus iisaa formaa un veel dazhas lietas ko veel neizdomaaju. Neuztraucies, kad man noformuleesies doma raxtiskaa veidaa, es jautaashu viedokli. Pagaidaam es iemetu ideju...

Bet pat to "Neesam jau tik maziņi lai mums vajadzētu noteikumus"... khem... attureeshos no komentaariem smile.gif

Jaa, un veel mani dazhreiz apciemo doma, ka vajadzeetu arii FAQ izveidot... es, esot shajaa forumaa tikai dazhus meeneshus, jau juutu nepiecieshamiibu common newbie questions iemuuzhinaat (arii tos kas man atnaaca privaati no dazhiem shii foruma daliibniekiem... protams nenoradot autoriibu). to es arii kaut kaad saaksu veidot... (hmm, tikai jaapiebeidz no saakuma viss ko es gribeeju likt ieksh Go foruma, un pie japaanju valodas)

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
+Quote Post
kaarleens
post Jul 1 2005, 16:31
Post #4

Hentai

From: Jelgava

lastguru pagaidaam tev tiek atteikts, bet tas nav galeejais leemums. Galvenais iemesls ir taads ka tu paaraak nesen esi pievienojies forumam, pec kaada laika jautaajums var tikt paarskatiits.

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
lastguru
post Jul 2 2005, 00:48
Post #5

The one who knows

QUOTE(kaarleens @ Jul 1 2005, 16:31)
lastguru pagaidaam tev tiek atteikts, bet tas nav galeejais leemums. Galvenais iemesls ir taads ka tu paaraak nesen esi pievienojies forumam, pec kaada laika jautaajums var tikt paarskatiits.
*

naruhodo. hmm... "pec kaada laika"... labi, teiksim, peec meenesha apjautaashos veelreiz. pagaidaam, ja buus laiks, plaanoju likt interesantu kontentu ieksh Go un Japaanju valodas forumiem, un *ja paliks laiks* paskatiishos vai ir iespeejams kaut kaads risinaajums apraxtiitajaam galerijas probleemaam (raxtiishu ja ko atradiishu)

Paldies,
L.

--------------------

The Tao of posting:
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:23