![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
o515 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 29-June 05 ![]() |
Taatad - brachka nedaudz saslima ar shito anime & manga padariishanu, un es padomaaju, mosh toch tur kaut kas labs ir.
Tad nu nokachaaju 1 multeniiti [neatceros kaa saucaas, bet bija par Dear God un vinja glaabshanu, karoch fantaazijas] un bija labi, man patikaas gan sizhets, gan tas, ak ne mirkli nepaliek garlaiciigi, visu laiku ir ekshns [kaa man besii tas vaards...]. Plus veel veelejos piebilst, ka tie darbi, kas te ir - nu vienkaarshi lieliski, kaadus 10% toch uz izstaadi vareetu likt ! Tad nu ceru uz labu sagaidiishanu un jaunaako anime multenju iepaziistinaashanu. Kaut gan jau esmu aizraavies ar taam multeneem - gaad deem ((: o515 -------------------- Check Yourself before U wreck Yourself !
|
![]() ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Kāda no šitā jēga? Mēs kautko svarīgu pārspriežam?
![]() Labāk sākam ieteikt nākamās Animes, ko skatīties... Jānoskatas Evangelion un Ghost in the Shell... katrs īsts Anime fans (me too) ir redzējis šīs Animes... ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Rudoru-san @ Jul 3 2005, 14:56) Kāda no šitā jēga? Mēs kautko svarīgu pārspriežam? :huh: Labāk sākam ieteikt nākamās Animes, ko skatīties... Jānoskatas Evangelion un Ghost in the Shell... katrs īsts Anime fans (me too) ir redzējis šīs Animes... :D ā, paskat tik, tad es laikam neskaitos fans :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:38 |