![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
AAA!!! atklaaju ka sheit ir pilns ar poliglotiem... es padodos...
kaadas valodas tad juus zinat? Es tikai krievu (dzimtaa), latvieshu un anglju (attieciigi, atbilde uz pollu - 3). nu un maacos japaanju. UPD: varbuut buutu arii interesanti uzzinaat, kaa un kaapeec esi taas iemaaciijies. Par sevi: 1. LV 8. klasee nezinaaju gandriiz vispaar, tad TV paargaaja uz LV valodu - iemaaciijos skatoties televizoru. deviitaas klases beigaas dabuuju 2. kategoriju, 12. klases beigaas - 3. (augstaako). pashlaik esmu IT terminologjijas komisijaa... LOL nekad nebuutu iedomaajies... 2. EN - gruuti pateikt... maaciijos pamazaam no 1. klases. ljoti patiik veidot taadas teikumu struktuuras ka citiem gruuti saprast. BTW, kaut kad ljoti sen maaciijos veel ivritu skolaa liidz 7. klasei. neko vairs neatceros... This post has been edited by lastguru: Jul 5 2005, 00:09 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
storijs.
Man bija 8 gadi.Mums rajonā piesleedza kabeļteletelevīziju.Mani vecāki pieslēdza mums mājās kabeļtelevīziju.Kad sāku meklēt jaunos kanālus uzminiet nu kuram es uzdūros HE-Ha~y tas bija CartoonNetwork .Tā arī skatoties multenes pamazām sāku jēgt angļu runāšanu.Rakstīšanu apguvu skolā. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:40 |