![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
taatd... principaa man vajag visu juusu aktiivo anime projekta daliibnieku paliidziiba.
radusies ir tejuvai grandioza ideja kuru buutu greeks neizmeegjinaat. pirmaam kaartaam man vajag lai piesakaas PILNIIGI visi kas var kaut ko anime projekta labad izdariit un lai nosauc PILNIIGI visu kas ir vinju speekos, bo papiira grieshanas liidz elljas ziimeejumiem. UN man vajadzeetu zinaat vai kaadam ir kaadi noteikti "gali" kaut kur letinju animeetaaju sabiedriibaa. plus visam dereetu kaadi 1337 cilveeki kas vareetu warezot vajadziigaas lietas. Ljoti gaidu atsauksmes, atbildes utt. |
![]() ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
laapi...
principaa ir arii opoziicija (yume un kas tur veel) kas saka ka nevareesim neko izdariit... principaa darbs ir gruuts un tiks cieniita JEBKAADA paliidziiba no JEBKURIENES (internets tachu ir, ventspilieshi ect) pamataa mums vajadzees DAUDZ ziimeejumu... kaut kur ap 7200 BET daudzi var arii atkaartoties - mums saakumam nav nekaadaa zinjaa vajadziiga profesionaala eetika un citas muljkjiibas, kas apgruutina dziivi. par tetoveetaajiem dzirdeet MILZIIGS prieks - melnbalti ziimeejum un specifiska noskanja - domaaju ka tas ir vinju laucinjsh. nobeigumaa saku - buusim stipri un pa sho gadu paveiksim neiespeejamo un kljuusim cik necik bet tomeer slaveni! "Viva la rezistance!!!":) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 02:17 |