![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mans uzsakaa jaunu stilu... Kopaina...
![]() Patuvinaajumaa... Za4peedinja ![]() ![]() Patuvinaajumaa... Zuzix... ![]() ![]() ![]() Un maaknoiitis... uzsveru - PAAREEDIES ![]() ![]() Un meitene ar kakja austinjaam... ![]() Saudzeejiet ar kritiku... ^^ Less talk - more rock ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
OMG!!!!
![]() Ja tās bildes būtu par 80% mazākas ta arī varētu novērtēt! Kad tu liec bildes iekša, kur prasīts size, kautvai pirmajā lodziņā ieraksti kautkādu ciparu, piemēram 800. Vismaz būs daudz mazāki. Otro ciparu nav obligāti rakstīt, viņš pats samazina proporcionāli. Bet nu visā visumā tās stulbās komiskās sejas beidzot ir nomainījis kautkas daudz patīkamāks. -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jul 20 2005, 19:15) OMG!!!! ![]() Ja tās bildes būtu par 80% mazākas ta arī varētu novērtēt! Kad tu liec bildes iekša, kur prasīts size, kautvai pirmajā lodziņā ieraksti kautkādu ciparu, piemēram 800. Vismaz būs daudz mazāki. Otro ciparu nav obligāti rakstīt, viņš pats samazina proporcionāli. Bet nu visā visumā tās stulbās komiskās sejas beidzot ir nomainījis kautkas daudz patīkamāks. Runaa leenaam - esmu blondiine... KUR VAR NOMAINIIT IZMEERU?? tas ir milziigs luugums.... buuushu muuzham pateiciiga ja paliidzeesi man tikt galaa ar tiem izmeeriem JurCHiX!! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:38 |