![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mans uzsakaa jaunu stilu... Kopaina...
![]() Patuvinaajumaa... Za4peedinja ![]() ![]() Patuvinaajumaa... Zuzix... ![]() ![]() ![]() Un maaknoiitis... uzsveru - PAAREEDIES ![]() ![]() Un meitene ar kakja austinjaam... ![]() Saudzeejiet ar kritiku... ^^ Less talk - more rock ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
KO vel es ieteiktu tas ir neziimeet uzreiz galvenaas liinijas, pameiginu vienkaarshi briivi un neapspiileeti ziimeet, nu kaa jau citi teica atsevishkaas detalas, un ar vairaakiem vilcieniem iipashi nepiespiezot ziimuli un peec tam jau varees maniit kura liinija ir vis piemeerotaakaa un tad jau to liiniju stingri paarvilksi, nezinu kaato lai vaardos paskaidro, ja buus iespeejo ieposteesu kaukaadu piemeeru kaa es daru ..
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Pikis @ Jul 21 2005, 14:45) KO vel es ieteiktu tas ir neziimeet uzreiz galvenaas liinijas, pameiginu vienkaarshi briivi un neapspiileeti ziimeet, nu kaa jau citi teica atsevishkaas detalas, un ar vairaakiem vilcieniem iipashi nepiespiezot ziimuli un peec tam jau varees maniit kura liinija ir vis piemeerotaakaa un tad jau to liiniju stingri paarvilksi, nezinu kaato lai vaardos paskaidro, ja buus iespeejo ieposteesu kaukaadu piemeeru kaa es daru .. ![]() Es taa arii daru... varbuut nevar redzeet jo velku smalkas plaanas liinijas ar 2H ziimuli un peec tam novelku vienu generaalo un paareejaas izdzeeshu!! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:06 |