![]() |
![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hehz... njaa.... kaadam tas varbuut nafa pa praatam, bet nu... mo6ka otakieshu chat vajadzeetu ustaisiit? Zinu, daudziem tas var nepatikt... bet tas ir tikai ieteikums... hehz
![]() |
![]() ![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
es varu ieteikt skype:
maza (nejau pēc MB), ērta, ja ir mikrofons un ausis, tad var runāt balsī, sūtīt failus Pamēģināju IRC - nepatika. Ļoti. Starp citu - lai sēdētu IRC'ā, pietiek ar Operu (astoto laikam) -------------------- ![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(flasherr @ Jul 26 2005, 11:12) es varu ieteikt skype: maza (nejau pēc MB), ērta, ja ir mikrofons un ausis, tad var runāt balsī, sūtīt failus Pamēģināju IRC - nepatika. Ļoti. Starp citu - lai sēdētu IRC'ā, pietiek ar Operu (astoto laikam) man mirc ari neipashi patik bet kad iegaju mirca 1 reizi tad sanaca ka otaku visi kluseja meiginaju uzsakt temu bet veltigi un skype tur ja zini nikus saviem draugiem tad var parunat bet ta ka mes nezinam vienam otram nikus tad tas ir bezcerigi.... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:12 |