![]() |
![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Nu tā... veidojam komandu!
|
![]() ![]() |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Es varētu uzzīmēt kaut cik ciešamu meitenes seju,jo dzīvnieki,apkārtne un pārējais ķermenis man vienkārši suks.
![]() Bet es aizvien nesaprotu - mēs veidojam tādu kā mangas zīmēšanas grupu,vai ko? Sižets,ko jūs visi izveidojāt,manās acīs ir pat ļoti labs.Vienīgais,ko es gribētu piebilst: Vide varētu būt kādas lielas pilsētas,piem. Ņujorkas ielās,kur dzīvo tikai padibenes un bezpajumtnieki.Stāsta galvenasi varonis ir gados jauns vampīrs,t.i. vampīru gados jauns,un kāda maza,mēma meitenīte,kurai bērnībā kāds slepkava nodūra vecākus,un no tās traģēdijas laika meitenīte kļuva mēma un bezpajumtniece.Viņa nezina,ka viņas vecāku slekpkava bija vampīrs,kurš nodūra vecākus un pēc tam viņus "izsūca sausus". Abi sateikas,kad vampīrs ir ļoti izsalcis,jo ilgi nav dzēris siltās asinis.Bet tad viņš ierauga mazu meitenīti,kura spēlējas art kādu plušķainu,klaidoņa suni.Vampīrs nemanāmi viņai pielavās,jau grib satvert un nogalināt,kad suns viņa maģiju pēkšņi pamana,un triecas viņam virsū,izglābdams meitenītes dzīvību.Pats sunis mirst,jo vampīrs ietrieca indīgos zobus viņā,bet meitenīte ierauga viņu ar visiem vampīra zobiem.Meitene ir uzzinājusi par daudz,un vampīram ir vai nu jāizstāsta viņai patiesība,vai arī jānogalina viņa....Kas varētu būt tālāk es vairs nespēju izdomāt...Ai,vispār mani jauninājumi ir dumji ![]() *Ignore,please ignore!... -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 16:04 |