![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
taatd... principaa man vajag visu juusu aktiivo anime projekta daliibnieku paliidziiba.
radusies ir tejuvai grandioza ideja kuru buutu greeks neizmeegjinaat. pirmaam kaartaam man vajag lai piesakaas PILNIIGI visi kas var kaut ko anime projekta labad izdariit un lai nosauc PILNIIGI visu kas ir vinju speekos, bo papiira grieshanas liidz elljas ziimeejumiem. UN man vajadzeetu zinaat vai kaadam ir kaadi noteikti "gali" kaut kur letinju animeetaaju sabiedriibaa. plus visam dereetu kaadi 1337 cilveeki kas vareetu warezot vajadziigaas lietas. Ljoti gaidu atsauksmes, atbildes utt. |
![]() ![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
manas pārdomas
tātad ir doma veidot filmu? OK. Filma sastāv no kadriem. Lai būtu kustība, kadriem ir jābūt dažādiem. Lai kustība būtu plūstoša, Framerate būtu jābūt ~20 fps (Frames per Second). Tā kā minūtē ir 60 sec., tad 60*20= 1200 kadri. Kustībā visu laiku nebūs, kautkad varoņi atpūtīsies. 1000 kadri. 1000 zīmējumu, lai uztaisītu glītu minūtes filmiņu. Pat ja filma ir 20 min. gara, nepieciešami ~20 000 zīmējumi. Es tiešām no vēlu pacietību zīmēt vienādus zīmējumus, turklāt lielā apjomā. 2 Rudoru-san: tev ir pazīstami animācijas jomā. Ja tas nav noslēpums, tad pamēģini uzzināt, kādas Datorprogrammas animatori izmanto, lai optimizētu savu darba apjomu. Flash MX 2004 - iespēja, ko zinu un llietoju es. Taču: 1. Ar peli toc ir problemātiski zīmēt 2.Kustība būs vēl grūtāk 3.~700 $ Uzklausīšu visus pielājīgos postētājus -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 02:19 |