![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
AAA!!! atklaaju ka sheit ir pilns ar poliglotiem... es padodos...
kaadas valodas tad juus zinat? Es tikai krievu (dzimtaa), latvieshu un anglju (attieciigi, atbilde uz pollu - 3). nu un maacos japaanju. UPD: varbuut buutu arii interesanti uzzinaat, kaa un kaapeec esi taas iemaaciijies. Par sevi: 1. LV 8. klasee nezinaaju gandriiz vispaar, tad TV paargaaja uz LV valodu - iemaaciijos skatoties televizoru. deviitaas klases beigaas dabuuju 2. kategoriju, 12. klases beigaas - 3. (augstaako). pashlaik esmu IT terminologjijas komisijaa... LOL nekad nebuutu iedomaajies... 2. EN - gruuti pateikt... maaciijos pamazaam no 1. klases. ljoti patiik veidot taadas teikumu struktuuras ka citiem gruuti saprast. BTW, kaut kad ljoti sen maaciijos veel ivritu skolaa liidz 7. klasei. neko vairs neatceros... This post has been edited by lastguru: Jul 5 2005, 00:09 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
taaksh..
letinju - dzimtaa anglju - advanced liimeniic..pashaj liekas,ka werii labi,jo naw nekaadu probleemu ne ar komuniceeshanu,ne raxtiito textu. maacos jaw kopsh 5 gadu wecuma (saakotneeji kkaadi mulkjiigi pulcinji ar speeleem un ne iipashi lielu jeegu. kaa skolotaaja war no gandriiz 6gadiiga beerna prasiit maaciities raxtiit anglju burtus,ja winch weel iisti latwieshu nemaak?). mamma staastiija,ka tad,kad manam bij 3arpus,skatiijos pa tw tajaa lajkaa ljoti populaaraas teleapmaaciibas,kur anglju walodu maaca. taapeec man logopeec paraxtiija,ka es shljupstu,jo biju wnk sajuusmaa par anglju 'th' . es runaaju briesmiigi dzwdz,taapeec waardu truukums un sazinjas nespeeja buutu katastrofa,kas nowestu mani kapaa. un anglju walodaa es speeju izpausties aptuweni tikpat labi kaa latwieshu walodaa. kriewu - beerniibaa pagalmaa mani dazhrejz wieteejie notureeja par sawreejo,tb kriewu. es gan nerunaaju dawdz,jo waardus nezinaaju,toties bez akcenta. weelaak tas izbeidzaas,jo es sapratu,ka man shii waloda nepatiik. un tad winju skolaa wajadzeeja maaciities. nju..lasiit waru,saprotu gandriiz perfekti,runaat nepatiik,bet waru. waacu - mamma ir waacu un latwieshu walodas skolotaaja,tas jaw kkaa asiniis. apmeeram 2 gadus peec mammas weeleeshanaas apmekleeju kursus,apnika. turpmaakaa izgliitiiba caur tv un tagad,peedeejo 2,5 gadu lajkaa - cawr zhurnaaliem (anime zhurnaaliem,protams) un manga (kaac zhurnaalinch tas ar lajkam). bet pagaajushaas nedeeljas lajkaa awstrijaa secinaaju,ka man gruuti runaat,jo bail teikt kko galiigi garaam,tb sajawkties un runaat kropliigi. taalaak walodas,kuras neieskaitiiju pie protamajaam - franchu - maaciijos,kad man bija 11,12 gadu. grupaa biju jaunaakaa (kas prieksh walodas maaciishanaas naw slikti),bet to nenoweerteeja. ecaakie beerni par mani dazhrejz njirgaajaas,kad nomainiijaas skolotaaja,arii winja atljaawaas dazhaadus ne iipashi patiikamus izgaajienus,noraadot uz manu wecumu, un taadeejaadi izraisiija manii nepatiku un skumjas. tad,diemzheel,skolaa kljuwa wajraak stundu un dziedaashana prasiija sawu lajku,un franchu waloda tika atmesta..skumiigi..bet weelos to atsaakt. btw - laikaa,kad maaciijos,teetis weel straadaaja francijas weestnieciibaa. spaanju - maaciijos. skolotaajs bija..taac..aizdomiigs. ko war padomaat par cilweeku,ja winch wakaraa,kad Tu gaidi sawu awtobusu, pienaak klaat un saak staastiit,ka winja pietura esot,luuk,tur,uz priekshu,winch brawcot ar troleejbusu,saak prasiit,kur Tu dziiwo,tad prasa,cik Tew gadu,16,17? (neteikshu,ka man tad bija 13)utt. un bejgaas wajraakkaart atkaarto 'take care' meegjinot uzsist Tew uz pleca (waj dariit weel whatever kko,ko es nekaadaa zinjaa neuzskatu par wajadziigu).. diemzheel es secinaaju,ka shii waloda (un skolotaajs) man nesimpatizee. japaanju - zinu atsewishkjus,ljoti wienkaarshus waardus. maaku pateikt kaa mani sawc. taac garsh stoorijs gan sanaaca,atwajnojiet...sen nebiju neko nekur raxtiijusi.. un mazinch offtopics weel - protams,ka wieglaak iemaaciities ir mazam esot,jo beerna awss un smadzenes taa weidotas,ka sawaadaak uztwer apkaarteejo. beerni jaw ir domaati,laj maaciitos,winjiem tas ir dabiski. shii lieliskaa iespeeja beidzas kkad (baidos sameloties,bet man shkjiet) ap pubertaati. waj bishk pirmstam. peectam tad cilweex war tikaj maaciities,winjaa wajrs naw iipasho smadzenju pashmaaciibas speeju. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:10 |