![]() |
![]() |
twist |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 10-August 05 ![]() |
Ludzu palidziet man es neka nevaru dabut lineage 2 es mekleju dc++ atrodu bet atrums loti mazins ;] pasakiet man lat web lapu kur var noka4at Lineage 2 prieksh Reality varat www.vectra.lv neteikt vina kamer nejiet liels paldies
![]() |
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Taka, vai tad nezināji, ka praktiski visām online spēlēm ir salikti pirātiski krakotie serveri uz kuriem var tās spēlēt?
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(bubu @ Aug 10 2005, 15:08) Taka, vai tad nezināji, ka praktiski visām online spēlēm ir salikti pirātiski krakotie serveri uz kuriem var tās spēlēt? Zinu, bet vienalga nesaprotu... Supporta nekāda, tiklīdz iekšā ir vairāk par 20 cilvēkiem viss nenormāli bremzē jo "bezmaksas" servera dzelži nevelk. Ak jā, par naudu var līmeņus dabūt (kā Latvijas MU online serveros) vot tas gan ierullē nejēgā ![]() Un jēga? Tā nav spēlēšana, maksimums kam to var izmantot - spēles ievērtēšanai. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:38 |