![]() |
![]() |
twist |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 10-August 05 ![]() |
Ludzu palidziet man es neka nevaru dabut lineage 2 es mekleju dc++ atrodu bet atrums loti mazins ;] pasakiet man lat web lapu kur var noka4at Lineage 2 prieksh Reality varat www.vectra.lv neteikt vina kamer nejiet liels paldies
![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
paga paga taas nu gan ir mullkkiibas ko juus te gvelzzat...........
bezmaksas privaato serveru ir kaudzeem un daudzi pietam ir lloti labi un vis dazzaadaakajaam gaumeem visvienkaarssaak iebraukt tajaa padariissanaa ir paaris naktis pastaigaat uz kaadu neta kafe sapaziiteis tur ar laineidzzistiem un vinni visu tev iemaaciis i kur mekleet i kaa speeleet ![]() aa starpcitu jaapiebilst ka vareessana vai nevareessana atllauties nav buutiska vienk nevaig speeleet maksas serveros un viss speeles ir domaatas lai vinnas speeleetu visi maksaat par vinnaam ir vienkaarssi mullkkiigi tas protams ir tikai man spersoniskais uzskats.... This post has been edited by aivvv: Aug 11 2005, 07:15 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 20:04 |